Cobra Suspension, the Power of Control.

The Power of Control

Verlagingsveren

Wij zijn officieel dealer van Cobra Suspension. Een Hollands top product dat uitblinkt in kwaliteit. Wij verzorgen de levering en montage. 

Cobra Suspension heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van veren en verlagingsveren.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw auto. Of kom rijden met onze demonstratie auto. 


Cobra Suspension EVO I Schroefset

Wij zijn officieel Cobra Suspension dealer. Met het gebruik van deze schroefset kunt u uw auto het perfecte sportieve uiterlijk geven die u wilt. 

De schroefsets bieden de optimale balans tussen comfort en sportief rijgedrag door qua afstelling het beste van beide werelden te benutten. De verlaging varieert van 30 tot 80mm en is in hoogte instelbaar.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw auto. 


Cobra Suspension EVO R Schroefset

EVO-R schroefsets zijn de overtreffende trap van de EVO III dempers. De EVO R zijn zeer hoge kwaliteit monotube hoge-druk schokdempers. De dempende werking op rebound en compressie is verstelbaar in 10 posities. Deze schokdempers zijn hoogte instelbaar en bieden een brede verstelrange door de grotere zuiger. U zult verrast zijn over het comfort wanneer u met de dempers rijdt. Deze schroefsets zijn tot in de kleinste details ontwikkeld. 


Cobra Suspension EVO II Schroefset

De EVO II combineert de sportieve uitstraling van de EVO samen met het comfort dat u wenst op uw auto. Heeft u een voorkeur voor een sportief en stevigere demping of wenst u meer comfort? Dan kunt u dit naar wens instellen door de hardheidverstelling aan te passen van de schroefset. De verlaging varieert van 30 tot 80mm en is in hoogte instelbaar.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw auto. 


Enkele van onze Cobra Suspension klanten.

Browse gerust eens door de gallery van Cobra Suspension klanten die u voor gingen.